BUDAPEST : 3nete,4 dite: 119euro

Budapest

SUPEROFERTE!

BUDAPESTI, 3 nete/4dite 119Euro per te rritur dhe 50Euro per femijet nen 6 vjec!

Paketa perfshin :
** Udhetimin vajtje ardhje me linje direkte per dt 2-5 Dhjetor dhe 9-12 Dhjetor
* *Bagazh dore deri ne 10kg me permasa 55x40x23cm
** Akomodimi ne Hotel me 4yje, “CITY INN”
** Mengjesi per te gjitha ditet e qendrimit
** Sigurimi i Shendetit ne udhetim
**Sugjerime per programin tuaj turistik individual

Rekomandime extra (te paperfshira ne paketen me lart):
** Transfertat aeroport-hotel-aeroport me transport publik (cmim reference: 2-3euro/person/drejtim)
** Transfertat aeroport -hotel-aeroport me taxi (1-4 persona me cmim reference 25 Euro/person/drejtim)
** HOP ON /HOP OFF: paguaj nje dite te plote 24 oreshe (15euro/person) dhe perfito diten e dyte falas
** Cmimi i paketes eshte subjekt ndryshimi nga perzgjedhja e diteve te qendrimit,niveli i hotelit (3 ose 4 yje|)dhe datat e udhetimit.

Per me shume detaje e rezervime, kontaktoni me stafin tone!