Budapest, 99€

Budapest, HUNGARI

Budapesti, kryeqyteti i Hungarise, ndahet mes per mes nga lumi Danub.”Ura e Zinxhireve”,qe prej shekullit te XI, lidh pjesen kodrinore te qytetit, Buden, me pjesen e sheshte te tij, Pestin.
I pafund per ta shijuar, vizituar e njohur me historine dhe bukurine qe ofron, me paketat eksluzive 99€/person.

Paketa perfshin :
** Udhetimin vajtje ardhje me linje direkte
Tirane – Budapest 11.10-12.40
Budapest -Tirane 16.10-17.35
** Bagazh dore deri ne 10 kg me permasat 55x40x23cm
** Akomodim ne hotel me 4* + Mengjes per 2 nete qendrim.
CITY INN HOTEL 4*, eshte hotel i ri dhe qendror, qe ofron komoditet,pasterti, SPA, sherbim profesional te mire dhe afersi me
Shopping Center per kedo qe eshte i apasionuar me Shopping.

**Oferta eshte e vlefshme per rezervime deri ne dt 7 Shtator per udhetime ne dt :

2-4 Nentor 2017
9-11 Nentor 2017
16-18 Nentor 2017
23-25 Nentor 2017
7-9 Dhjetor 2017
14-16 Dhjetor 2017

Per kete pakete, apo te tjera te ngjashme, lutem kontaktoni me stafin tone!