MALDIVE , 9-17 Tetor

MALDIVE

MALDIVET, jane me shume se 1,000 ishuj tropikale, te shtrire ne Oqeanin Indian qe jane te njohura me se shumti per plazhet e kristalte, lagunat blu ,rera e bardhe dhe shkembinjte e gjere nenujore.

Ne pjesen me te mire te vitit, Maldivet, jane te bekuara me diell i cili i jep magji thuajse cdo pamje te vendit. Klima tropikale dhe koha e nxehte freskohet nga brezat freskues te detit dhe shirat periodik.

Maldivet , mbeten nje parajse tokesore, e deshiruar pafund per tu shijuar e pare nga te gjithe qe kerkojne romancen, aventuren, anen e gezuar dhe plot diell e ngjyra te jetes…

Udhetoni drejt Maldiveve me paketen :

** Bileta udhetimi me bagazhe dore deri ne 8 kg dhe bagazhe te checkuara deri ne 20 kg
** Akomodim per 6 nete all inclusive me 5 yje ( 9-17 Tetor 2017)
** Sigurim I shendetit ne udhetim

Akomodimi ne Hotel, Opsion 1:
FILITHEYO ISLAND RESORT (https://www.filitheyoislandresort.net/ ) – akomodim ne superior villa all inclusive– 1,375€

Akomodimi ne Hotel, Opsion 2:
KIHAAD MALDIVES (http://www.kudafushiresort.com/ ) – akomodim ne villa all inclusive– 1,450€

Per me shume detaje, kontaktoni me stafin tone!