Venecia, 239€, 22-25 Shtator 2017

Venecia, Itali

Venecia, e konsideruar si kryeqyteti i Italise se veriut, njihet dhe pelqehet, me se shumti, per romanticitetin qe dhuron me pamjen dhe cdo detaj te saj.Vecantia e saj eshte ndertimi i vendit, me me shume se 100 ishuj ne lagunen e detit Adriatik. Asnje rruge, vetem kanale, duke perfshire edhe rrugen kryesore te Grand Kanal.
Ne sheshin qendror, Piazza San Marko, ndodhet Bazilika me te njejtin emer,e veshur me mozaike bizantin dhe e pajisur me nje kulle me kembane , nga ku mund te shohesh pamjen e qytetit dhe majat e cative te kuqe….
Por Venecia ka shume dhe ju duhet ta vizitoni vete per te shijuar magjine qe ofron ky vend….

**Udhetim ne dt 22 – 25 shtator
**Bileta udhetimi me bagazhe dore deri ne 10 kg
Tirane – Venecia 10:30 – 12:05
Venecia – Tirane 13:00 – 14:20
**Akomodim per 3 nete ne hotel Antiche Figure 3*
**Sigurim I shendetit ne udhetim

Paketa kushton 239€/person.

Per me shume kontaktoni me stafin tone!