PUSHIMET NË EUROPË 13 oferta aktuale

Zgjidhi sipas:
Shko tek faqja:
Faqja :  1 nga 3

Nese po mendoni se naten e nderrimit te viteve do ishte kendshem ta shijonit jashte Shqiperise, ne ju sugjerojme paketen e Romes. Paketa bazike perfshin : **Bileten ...

Çmimi: €275/natë Foto

ROMA, me cmime fantastike nga 175€/person per muajin Nentor dhe Dhjetor! Paketat perfshijne : **Udhetimin vajtje ardhje me linje direkte **Bagazh dore deri ne 10 kg **Akomodim per ...

Çmimi: €/natë Foto

CITY BREAK & SHOPPING ne Milano, duke filluar nga 149€/person! Super Oferte e limituar per shitje deri ne dt 27 Tetor 2017! Ne pakete perfshihet : **Udhetimi m...

Çmimi: €149/natë Foto

Venecia, e konsideruar si kryeqyteti i Italise se veriut, njihet dhe pelqehet, me se shumti, per romanticitetin qe dhuron me pamjen dhe cdo detaj te ...

Çmimi: €/natë Foto

HALKIDIKI, eshte nje nga zonat ne Greqine Veriore, me te njohura per turistet. Halkidia eshte nje gadishull me 3 mini gadishuj ose sic njihet gjeresisht si ...

Çmimi: €525 Foto
Zgjidhi sipas:
Shko tek faqja:
Faqja :  1 nga 3