PUSHIMET NË Të gjitha

56 oferta për ju
Zgjidhi sipas:
Shko tek faqja:
Faqja:  1 nga 12 Previous

Nese po mendoni se naten e nderrimit te viteve do ishte kendshem ta shijonit jashte Shqiperise, ne ju sugjerojme paketen e Romes. Paketa bazike perfshin : **Bileten ...

Çmimi: €275/natë Foto

ROMA, me cmime fantastike nga 175€/person per muajin Nentor dhe Dhjetor! Paketat perfshijne : **Udhetimin vajtje ardhje me linje direkte **Bagazh dore deri ne 10 kg **Akomodim per ...

Çmimi: €175/natë Foto

Nje mundesi fantastike per te vizituar Budapestin & Pragen ne 6 dite gjate Nentorit dhe Dhjetorit nga 279€/person! Paketa perfshin : **Udhetimin me avion per te ter...

Çmimi: €279/natë Foto

BEOGRADI gjate Nentorit, nga 146€/person. Paketa perfshin: **Udhetimin me avion me linje direkte TIRANA-BEOGRAD 15:00 16:15 BEOGRAD-TIRANA 00:25 01:40 **Bagazh deri ne 23kg **Akomodim...

Çmimi: €146/natë Foto

CITY BREAK ne Venecia, duke filluar nga 168€/person! Super Oferte e limituar per shitje deri ne dt 27 Tetor 2017! Ne pakete perfshihet : **Udhetimi me linje direkt...

Çmimi: €168/natë Foto
Zgjidhi sipas:
Shko tek faqja:
Faqja:  1 nga 12 Previous